آن طور که رسانه یرجیسترمی نویسد، شیائومی اخیراً سیستم هشدار زله را به شماری از گوشی های هوشمند خود اضافه کرده و روند اضافه شدن این قابلیت به گوشی های شیائومی، به صورت آزمایشی در اندونزی آغاز شده است. به نظر می رسد سیستم هشدار زله، نتیجه ی همکاری بین شیائومی با آژانس های دولتی چین و اندونزی است.

سیستم شیائومی کهEEW (به معنی هشدار اولیه ی زله) نام دارد و روی دستگاه هایی ارائه می شود که مجهز به نسخه ی ۱۲، ۱۲٫۵ یا ۱۳ رابط کاربری MIUI هستند، <<لرزش های نزدیک>> را به کاربران ساکن در اندونزی که این قابلیت را فعال کرده اند هشدار می دهد.

شیائومی که امروزه یکی از بزرگ ترین شرکت های تولیدکننده ی گوشی هوشمند در دنیا است و کاربران پرشماری بخصوص در ایران دارد، ادعا می کند سیستم EEW ازطریق بررسی سرعت امواج الکتریکی، تا پیش از رسیدن موج ثانویه ی زمین لرزه، <<مدت زمان هشدار چند ثانیه تا ده ها ثانیه>> ارائه می دهد. سرعت این امواج الکتریکی به طور طبیعی بسیار بیشتر از سرعت امواج ثانویه ی زمین لرزه است.

سیستم هشدار زله شیائومی نسخه آزمایشی

نمونه ی سیستم هشدار زمین لرزه در گوشی های شیائومی

کاربران ساکن در مناطقی که تحت تأثیر زمین لرزه قرار گرفته اند هشدار دیداری و شنیداری روی دستگاه خود دریافت می کنند. هشدار دیداری سیستم EEW شامل بزرگی زمین لرزه، زمان تخمینی فرا رسیدن و شدت زمین لرزه ی قریب الوقوع می شود.

سرویس EEW تنها زمانی هشدارها را به نمایش درمی آورد که زمین لرزه ای با بزرگی چهار و بیشتر براساس مقیاسشدت مرکالی اصلاح شدهبه وقوع بپیوندد. گفتنی است اندونزی جزو کشورهایی است که بیشترین آتشفشان های فعال دنیا را دارد و زمین لرزه های کوچک به طور معمول در این کشور رخ می دهد.همچنین به دلیل موقعیت اندونزی نسبت به کمربند لرزه خیز اقیانوس آرام، ساکنین این کشور مدام شاهد زمین لرزه های بزرگ نیز هستند.

سازمان زمین شناسی ایالات متحده ی آمریکا گزارش می دهد که در بین سال های ۱۹۰۱ و ۲۰۱۹ بیش از ۱۵۰ زمین لرزه با بزرگی بیشتر از هفت، در اندونزی رخ داده است. این یعنی اندونزی به طور میانگین هر ۹ ماه یک بار میزبان زمین لرزه ای بزرگ بوده است. زمین لرزه های این چنینی، همان زمین لرزه هایی هستند که رسانه های خبری دنیا را در بر می گیرند و تلفات سنگین انسانی و خسارات مالی به بار می آورند.

سیستم هشدار زله شیائومی فعلا در اندونزی ارائه می شود

رجیستر می نویسد سیستم EEW شیائومی درنتیجه ی همکاری بین مؤسسه ی Care-Life (موسوم به ICL) در شهر چنگدو کشور چین و آژانس هواشناسی، اقلیم شناسی و ژئوفیزیک اندونزی (موسوم به BMKG) طراحی شده است.

ICL که توسط وزارت علوم و فناوری چین حمایت می شود، در سال ۲۰۰۸ کار روی فناوری تشخیص زمین لرزه را آغاز کرد. این مؤسسه می گوید ۶۵ هشدار زله ی مخرب را <<بدون هیچ گونه هشدار غلط>> برای ساکنین چین ارسال کرده است. بیش از یک دهه پس از آغاز توسعه ی فناوری تشخیص زمین لرزه، ICL با BMKG همکاری کرد تا این سیستم را به اندونزی نیز ببرد.

نحوه ی کارکرد سیستم در چین بدین صورت است که ابتدا کاربر باید نرم افزار خاصی را نظیر سیستم پخش اضطراری ایالات متحده نصب کند. پس از این کار، هشدار زله ازطریق اینترنت برای کاربر ارسال می شود.ICL توانسته است سیستم هشدار زمین لرزه را به ۱۳ شهر چین در سیچوان اضافه کند.

نسخه ی اندونزیایی فناوری ICL، به دلیل همکاری با شیائومی، همه چیز را وارد مرحله ی جدیدتری می کند. اندونزی دومین کشور دنیا است که میزبان EEW می شود، اما نخستین کشور دنیا محسوب می شود که از این فناوری در گوشی ها استفاده می کند.

منبع:
https://www.zoomit.ir/mobile/380887-xiaomi-earthquake-alert-system-eew-smartphones-indonesia/

اپل واچ ۶ ضدآب می‌شود

قیمت انواع موبایل + جدول

جزئیات منتشر شده از آیفون ۱۲/ نگاهی به طراحی، دوربین و سخت‌افزاری موبایل سال ۲۰۲۰ اپل

دلیل تاخیر در عرضه آیفون ارزان قیمت مشخص شد

اوپو از عرضه رسمی دو گوشی نسل پنجم خبر داد

ساخت تبلتی که تبدیل به گوشی می‌شود

سیستم تلفنی voip چیست؟ آشنایی با سیستم تلفن تحت شبکه

زمین ,ی ,لرزه ,سیستم ,هشدار ,های ,زمین لرزه ,سیستم هشدار ,را به ,هشدار زله ,می شود ,سیستم هشدار زله

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


آینده تکنولوژی های پزشکی Harvey's receptions مطالب اینترنتی دلاوران بیلوار headaststore دانلود بازی اندروید و کامپیوتر با حجم فوق فشرده راستگویی رشد کسب و کار Dasart اموزش تخصصی تعمیرات موبایل
دزدگ